Hoestscherm tegen Corona

"Eevoudige opstelling voor dicht contact te hebben met uw klanten" title="Eevoudige opstelling voor dicht contact te hebben met uw klanten" title="Eevoudige opstelling voor dicht contact te hebben met uw klanten" title="Eevoudige opstelling voor dicht contact te hebben met uw klanten"

Flexibel inzetbaar met verschillende varianten

Een hoestscherm, ook wel bekend als corona-scherm, biedt een optimale bescherming voor uw werknemers die in direct contact staan met de klant. Het scherm is beschikbaar in 3 verschillende afmetingen en kan geplaatst worden zonder boren voor een snel en flexibel gebruik.

Minder risico's

De mobiel hygienische barriere vermindert het risico op droplet overdrachten (bvb corona virus) dienend als hoestscherm is het toch mogelijk om eenvoudig documenten uit te wisselen of te betalen.

Comfort dankzij de stabiele steun en de grote doorgeef opening.

De gebogen vorm van de constructie in combinatie met de meegeleverde steunen, garadeert een veilige barriere for toonbaken in winkels, apotheken, medische beroepen of overal waar er een zeer dicht contact is tussen werknemer en klanten.

Specificaties van de schermen

Gemaakt uit acrylic of ook wel plexiglas genoemd, zorgt er voor dat het scherm zeer licht is en bijna onbreekbaar. Neem uw verantwoordelijkheid en bescherm uw medewerker..

"Een hoestscherm tegen het bestrijden van de Coronavirus" title="Een hoestscherm tegen het bestrijden van de Coronavirus"Hoestscherm CS-80X48
"Alternatieven tegen het Corona virus. " title="Alternatieven tegen het Corona virus. "Hoestscherm CS-60X80
"Een beveiliging voor klant en werknemer" title="Een beveiliging voor klant en werknemer"Hoestscherm CS-80X100
Type
CS-80X48
CS-60X80
CS-80X100
Prijs (excl. 21% btw)*
139,00 € /pcs
149,00 € /pcs
174,50 € /pcs
Diepte
805 x 475 x 275 mm
605 x 805 x 275 mm
805 x 1005 x 275 mm

* franco geleverd * meerdere stuks : speciale voorwaarden