Professionele inrichtingen voor Zeeschipstraat KMO

"Locatie van de nieuwe KMO units." title="Locatie van de nieuwe KMO units."
"Er worden diverse nieuwe KMO-units gebouwd in de Zeeschipstraat." title="Er worden diverse nieuwe KMO-units gebouwd in de Zeeschipstraat."
"Nieuwe nog in te richten KMO units in de Zeeschipstraat." title="Nieuwe nog in te richten KMO units in de Zeeschipstraat."

 

Richt je KMO units in de zeeschipstraat te Gent

Marc van Ackere & Co specialiseert zich in het op maat inrichten van uw unit of loods. Wij komen op aanvraag langs om alle mogelijkheden te bespreken. Met ons ruim assortiment producten kunnen we zeker aan al uw noden voldoen! Interesse in een unit in de Zeeschipstraat maar nog geen idee hoe u die gaat inrichten? Laat ons hierbij helpen!

Gepersonaliseerde opmetingen van uw projecten

Voor het uitwerken van projecten zoals in de Zeeschipstraat, in de bedrijfswereld zijn wij de competentste, creatiefste en onbetwiste partner.

Uitstekende service voor de KMO units in de Zeeschipstraat

Marc Van Ackere & CO biedt de mogelijkheid aan voor het ontwikkelen en installeren van scheidingswanden, tussenvloeren, magazijn- en machine- afsluitingen, rekkeninstallaties en bedrijfsinrichtingen voor nieuwe KMO units in de Zeeschipstraat.

Enkele producten die we graag in de spotlight willen zetten:

Tussenvloeren

De tussenvloeren die wij aanbieden kunnen uw ruimte in aantal m2 verdubbelen of zelfs te verdrievoudigingen. Geschikt om zware lasten op te stockeren of kantoren op te maken. Alles is mogelijk en alles is bespreekbaar. Van 250kg/m2 tot ...... contacteer ons voor meer informatie.

"Draagarmstellingen voor langmaterialen" title="Draagarmstellingen voor langmaterialen"
"Dubbele grootvakstelling voor onder een platform voor opslag" title="Dubbele grootvakstelling voor onder een platform voor opslag"

Stellingen en opslag

Van industrie tot kantoor. Marc Van Ackere & Co heeft opstellingen voor de zeeschipstraat KMO units die in elke omgeving van toepassing kunnen zijn. Van legbordrekken tot palletstellingen, voor dit alles kan u bij Marc Van Ackere & Co terecht. Kunststof of hout, draagarmstellingen... Er ontbreekt in het aanbod van MVA.

"Een mezzanine op basis van grootvakstellingen" title="Een mezzanine op basis van grootvakstellingen"
"Een verdiepingsvloer op stellingen" title="Een verdiepingsvloer op stellingen"

 

Cabines en bedrijfsruimtes

De werkomgeving in de zeeschipstraat units eenvoudig schikken naar uw zin. Van Hoyez wanden tot cabines en industriële gaaswanden. Bij ons kan u terecht voor een uitwerking op maat van uw unit. Kantoorruimtes maken met Hoyez wanden? Liever iets dat makkelijker verplaatsbaar is? Kijk even naar onze cabines voor meer info. Machines die reglementair beveiligd moeten worden met gaaswanden? Geen probleem want ook daarvoor kan u bij ons terecht!

"Kantoorruimte in het hart van het magazijn en twee verdiepingsvloeren." title="Kantoorruimte in het hart van het magazijn en twee verdiepingsvloeren."
"Een nieuwe kantoorunit met aanrijbeveiliging." title="Een nieuwe kantoorunit met aanrijbeveiliging."

 

Gepersonaliseerde zorg voor na grote projecten

Naast grote projecten voor de units in de zeeschipstraat biedt Marc Van Ackere & Co ook oplossingen voor kleine, dag dagelijkse oplossingen. Zoals magazijnwagens, opslagmogelijkheden, belijningen en veiligheidsoplossingen. Ideaal voor een nieuwe KMO unit.

Natuurlijk hebben wij veel meer aan te bieden dan hierboven beschreven. Om nog een beter zicht te krijgen kan u altijd op onze website terecht KLIK HIER

.

 

Eerste hulp bij KMO problemen

Marc Van Ackere en Co staat ter uwer beschikking om allerhande inrichtingsproblemen in de Zeeschipstraat op te lossen. Wij garanderen u, nadien u éénmaal met ons heeft samen gewerkt, dat u een tevreden en blijvende klant zal zijn van Marc Van Ackere & Co.

Uw unit personaliseren? Dat doen wij!

Heeft u al een KMO unit gekocht in de zeeschipstraat? Of denkt u erover na deze aan te kopen? Aarzel niet om contact om te nemen met ons. Telefonisch/e-mail of kom eens langs in onze toonzaal.

"Een kleine ruimte, nu met extra veel plaats dankzij een verdiepingsvloer." title="Een kleine ruimte, nu met extra veel plaats dankzij een verdiepingsvloer."
"Dubbel zoveel magzijnruimte dankzij een dubbele tussenvloer." title="Dubbel zoveel magzijnruimte dankzij een dubbele tussenvloer."
"Een magazijnruimte onder een platform." title="Een magazijnruimte onder een platform.""Verdiepingsvloer met bandenrekken op het eerste niveau." title="Verdiepingsvloer met bandenrekken op het eerste niveau."
"Totaalinrichting van een magazijn - Van tussenvloer naar palletstelling en draagarmstelling plus gaaswanden." title="Totaalinrichting van een magazijn - Van tussenvloer naar palletstelling en draagarmstelling plus gaaswanden."
"Een nieuwe kantoorunit met een extra verdieping. volledig ingericht." title="Een nieuwe kantoorunit met een extra verdieping. volledig ingericht."
"Een catwalk voor makkelijk bereikbaarheid voor studenten." title="Een catwalk voor makkelijk bereikbaarheid voor studenten."