Over MVA

"Emanuel Van Ackere: Zaakvoerder" title="Emanuel Van Ackere: Zaakvoerder"
"Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres."

Marc Van Ackere & Co is een succesvolle Vlaamse KMO, gevestigd in EVERGEM, de regio van vernieuwing en innovatie.

Sinds 1966 staat onze firma voor 100% in dienst van haar klanten. Gedurende meer dan 45 jaar heeft Marc Van Ackere & Co altijd gestreefd naar het leveren van hoogwaardige producten voor het inrichten van bedrijven. Reeds vanaf het begin kunnen we rekenen op de steun van al onze gespecialiseerde leveranciers, die elk uitblinken in hun vakgebied .

Indien u orde en ruimte moet creëren, zijn wij de competente, creatieve en onbetwiste partner in het ontwikkelen en installeren van scheidingswanden, platforms, tussenverdiepingen, magazijn- en machineafsluitingen, rekkeninstallaties en bedrijfsinrichtingen.

Bij ons staat u, de klant, centraal en willen wij  uw probleem met de gepaste formule oplossen. Als wij iets verkopen dan weten we dat het goed is. In een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen zult u snel de waarde van onze firma leren waarderen.

Ons team staat ter uwer beschikking om allerhande inrichtingsproblemen op te lossen. Wij garanderen u, nadien u éénmaal met ons heeft samen gewerkt, dat u een tevreden en blijvende klant zal zijn van Marc Van Ackere & Co.

 

Het team

Emanuel Van Ackere

Zaakvoerder
mail: emanuel@mva.be

 

 

Kurt Verbeiren

Technisch Commercieel afgevaardige
Tel: 0472 96 90 43
Mail: kurt@mva.be

 

Erik Podoor

Technisch Commercieel afgevaardige
Tel: 0477 91 11 55
Mail:erik@mva.be

 

   

Brian Vermeulen

Polyvalente medewerker
Mail: brian@mva.be