Over MVA

"Emanuel Van Ackere: Zaakvoerder" title="Emanuel Van Ackere: Zaakvoerder"

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde partner voor de volledige inrichting van uw magazijnen, werkplaatsen, kantoren of archieven? Zoek niet verder! Met Marc Van Ackere & Co heeft u de ideale partner gevonden om uw bedrijfsinrichtingsprojecten te realiseren.

Opgericht in 1966, is Marc Van Ackere & Co veel meer dan een gewoon inrichtingsbedrijf. Gevestigd in Evergem, in de haven van Gent, belichaamt ons familiebedrijf knowhow, stabiliteit en innovatie sinds meer dan 50 jaar. Onze toewijding aan onze klanten vertaalt zich in het leveren van producten van hoge kwaliteit voor hun inrichting, dankzij onze nauwe samenwerking met gespecialiseerde leveranciers.

Of u nu ruimte wilt optimaliseren in uw gebouwen, uw workflow opnieuw wilt organiseren of volledig uw professionele omgeving wilt herdenken, Marc Van Ackere & Co staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Van ontwerp tot realisatie zal ons ervaren en creatieve team er alles aan doen om te voldoen aan uw specifieke behoeften en uw visie om te zetten in tastbare realiteit.

Ons uitgebreide scala aan diensten voor bedrijfsinrichting omvat het ontwerp en de installatie van op maat gemaakte rekken, platforms die zijn afgestemd op uw logistieke behoeften, modulaire scheidingswanden om ruimtes effectief af te bakenen, evenals ergonomische cabines om uw medewerkers comfortabele en functionele werkomgevingen te bieden.

Bij Marc Van Ackere & Co begrijpen we dat elk project uniek is en een persoonlijke benadering verdient. Daarom hechten we veel belang aan het nauwkeurig luisteren naar uw behoeften, doelstellingen en beperkingen, om op maat gemaakte oplossingen voor te stellen die perfect aansluiten bij uw verwachtingen en eisen.

Onze toegewijde verkopers staan aan uw zijde bij elke stap van het proces, van de initiële planning tot de afronding van het project, om u te adviseren, te begeleiden en u een uitzonderlijke klantervaring te bieden. We geloven sterk dat de sleutel tot succes ligt in transparante communicatie, nauwe samenwerking en totale betrokkenheid bij de tevredenheid van onze klanten.

Bij Marc Van Ackere & Co staat kwaliteit centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om producten en diensten van uitmuntendheid te leveren, om overeengekomen deadlines te respecteren en om de veiligheid en betrouwbaarheid van elke installatie te garanderen. Ons doel is om u niet alleen functionele en esthetische inrichtingen te bieden, maar ook een ongeëvenaarde klantbeleving, die voldoet aan uw hoogste verwachtingen.

We zijn trots op onze reputatie als betrouwbare en vertrouwde partner voor vele bedrijven, groot en klein, in verschillende bedrijfstakken. Of u nu actief bent in de industriële, commerciële, logistieke of dienstensector, u kunt op Marc Van Ackere & Co rekenen om u te begeleiden bij het realiseren van uw bedrijfsinrichtingsprojecten, wat ze ook mogen zijn.

Maak van Marc Van Ackere & Co uw voorkeurspartner om uw professionele ruimtes om te vormen tot efficiënte, ergonomische en inspirerende werkomgevingen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw behoeften op het gebied van bedrijfsinrichting te bespreken en te ontdekken hoe we u succesvol kunnen helpen uw doelstellingen te bereiken.

 

Het team

Emanuel Van Ackere

Zaakvoerder
mail: emanuel@mva.be

 

 

Kurt Verbeiren

Technisch Commercieel afgevaardige
Tel: 0472 96 90 43
Mail: kurt@mva.be

 

Erik Podoor

Technisch Commercieel afgevaardige
Tel: 0477 91 11 55
Mail:erik@mva.be

 

Renaat Cosijns

Technisch Commercieel afgevaardige
Tel: 0470 97 90 52
Mail: rc@mva.be

 

 

Brian Vermeulen

Polyvalente medewerker
Mail: brian@mva.be